Novinky
Zobraziť všetky novinkyBlog
28.04.2021
Pohodlné lavičky pre cintorín
Cintorínske lavice sú veľmi užitočné kusy nábytku. Kedysi ste si ich museli vyrábať sami. Dnes výrobcovia ponúkajú celý svoj sortiment. Sú vyrobené z ...
čítať celé
22.12.2018
Kutilstvo
Kutilstvo na záhradu patrí
Niet lepšieho pocitu, ako keď si sami urobíte na záhrade pergolu alebo manželke vyrobíte kŕmidlo pre vtáčiky.
čítať celé
21.12.2018
Turistika
10 dôvodov, prečo relaxovať chodením do prírody
Zostavili sme pre vás dôvody, prečo by mal každý človek, starajúci sa o svoje zdravie, častejšie vyraziť do prírody.
čítať celé
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.
Facebook
- Úvod
- Kamenné grilovacie platne
- ETNA KAMEŇ NA PEČENIE PIZZY VULKANICKÁ TALIANSKÁ
ETNA KAMEŇ NA PEČENIE PIZZY VULKANICKÁ TALIANSKÁ
- Novinka
- TOP produkt

- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- ETNA KAMEŇ NA PEČENIE PIZZY VULKANICKÁ TALIANSKÁ59,0 €
Kompletné špecifikácie
Snívate o tom, že ochutnáte pravú taliansku pizzu?
Chcete si sami pripraviť výbornú domácu pizzu/chlieb?
KAMEŇ VOPENSKÉHO PÔVODU Z LÁVY SOPEK ETHNA S OBUVOU.
A vaša pizza bude vždy dokonalá.
PREČO JE ETNA PIZZA KAMEŇ LEPŠÍ AKO INÉ KAMENE?
VAŠA PIZZA VŽDY VYCHÁDZA VYNIKAJÚCA A BUDE MÁŤ DOKONALE DRUHÝ DNO
- Kameň vulkanického pôvodu, z lávy sopky Etna.
- Je ideálny na prípravu skutočnej domácej pizze.
- Príprava pizze nikdy nebola taká jednoduchá a bez stresu.
UŽITE SI SVOJU RODINU A PRIATEĽOV NA DOMÁCEJ PIZZE
- Kameň je ako stvorený na letné párty v záhrade a domáce stretnutia s priateľmi.
- Pizzový kameň dobre funguje aj na grile, dodáva pizzi jemnú chuť údeného mäsa.
JEDEN KAMEŇ, VEĽA MOŽNOSTÍ
- Kameň je všestranný a multifunkčný .
- Na kameni si môžete upiecť aj chlieb alebo vyprážať mäso či ryby.
- Pretože ide o prírodný nepriľnavý povrch , nemusíte pridávať kuchynský olej!
100% TALIANSKÁ VÝROBA A PRÉMIOVÁ KVALITA
- Kameň je 100% originál , pochádza rovnako ako lopata z Talianska.
- Kameň na pizzu nie je vyrobený len v Taliansku, je vyrobený v Taliansku!
- Vytesané z lávy Etny, aktívnej sopky na Sicílii. V tejto súprave nie je žiadny Číňan.
TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE A DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
Lávový kameň na pizzu a chlieb
- Rozmery kameňa: 38 x 30 x 1,5 cm (+/- 10 %)
- Rozmery lopatky sú 41,4 x 29,5 x 0,5 cm
- Hmotnosť: 4,5 kg
- Odporúčané pranie: ručné pranie
- Počet prvkov v súprave: 2
- Materiál kameňa: kameň sopečného pôvodu z Etny
- Konštrukcia lopaty: brezové drevo
- Krajina výroby: Taliansko
Vulkanický kameň je vyrobený z materiálu, ktorý má v hmote frakcie rôznej tvrdosti, pri mechanickom opracovaní sa na hranách a rohoch môžu objaviť drobné priehlbiny, čo však nemá vplyv na použiteľnosť kameňa.
AKO PRIPRAVIŤ PIZZU NA LÁVOVOM KAMENI?
- Predhrejte rúru/sporák a kameň pomaly (aby bol kameň horúci) na teplotu 250-300 stupňov C.
- Cesto položíme na horúci kameň do rúry/rúry.
- Po 7-8 minútach je pizza hotová!
Na pomoc pri vyberaní pizze z pece dostanete v súprave špeciálnu drevenú lopatku, takže si nepopálite ruky.
HĽADÁTE OSVEDČENÝ RECEPT NA TALIANSKÉ PIZZOVÉ CESTO?
Recept na pizzové cesto je základný. Preto sa s vami podelíme o recept na cesto na pizzu, ktorý sme dostali od samotných Talianov.
Ingrediencie na dve porcie torty:
- Manitoba múka - 200 g
- múka 00 - 300 g
- Voda pri izbovej teplote - 300 ml
- Extra panenský olivový olej - 35 g
- soľ - 10 g
- Čerstvé droždie (alebo 1,5-2 g, ak sú suché) 5 g
GALÉRIA:
Tovar zaradený v kategóriách